Parmaskinke fylt med mascarpone- og wasabikrem

Dette er en litt uvanlig kombinasjon, og det er en spennende smak. Det er gøy å sette sammen nye smaker.
Denne forretten er veldig lett å lage. Man blander Mascarpone med ønsket mengde wasabi, avhengig av hvor sterkt man ønsker det hele. Jeg passer på at wasabismaken ikke tar helt overhånd. Til to personer tok jeg 4 sp Mascarpone og ca 1-2 cm wasabi fra tube. Smak til med ørlite salt.
Ta to skiver pamaskine og legg ved siden av hverandre med et lite overlapp. Ha i kremen, et par skiver avocado og agurk i strimler (uten skall), og rull sammen.
Server med mango og balsamicosirup (hvis ønskelig).


Foto: Rimmis

Blogglisten

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Rimmis

Rimmis

52, Oslo

Da jeg var liten kalte jeg meg for Rimmerøra, og vennene mine kaller meg derfor Rimmis. Egentlig heter jeg Ingebjørg. Jeg er en matinteressert og glad person som elsker Italia, Paris, Sveits, god vin. Jeg lager mat fra alle områder i verden og prøver stadig nye ting. Favorittretter er alt fra Italia, sushi, dim sum, og ikke minst, sveitsisk ostefondue. E-post kontakt: ingebjorg.aas@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits