Solskinnsmorgen

I det siste har jeg laget mange gode smørbrød, gjerne til frokost i helgene. Det finnes jo ingen begrensninger når det gjelder å fylle på et smørbrød. Ofte syntes jeg man lager kjedelige varianter av noe som med litt kreativitet ville blitt supergodt.  Dette smørbrødet laget jeg en deilig søndag morgen og solen skinte inn gjennom vinduet. Frokosten spiste jeg ute.
Her ristet jeg en god brødskive. Dekket skiven med en deilig youghurtdressing, speilegg, avocado, salat, rød løk, reddik, agurk og tomater. Til slutt hadde jeg over en balsamicodressing. Så godt, og ganske sunt.


Foto: Rimmis

Youghurtdressing:
(denne holder flere uker i kjøleskapet)
1 beger (3 dl) youghurt naturelle
1/2 ts mint saus
1 hvitløkfedd, finhakket
2 ts sitronsaft
Salt og pepper
Til denne dressingen syntes jeg det er best med den vanlige youghurt naturelle. Den er tynnere enn gresk eller tyrkisk youghurt, som jeg som regel bruker, men ikke her.

Balsamicodressing:
3 sp balsamicoeddik
9 sp god olivenolje
1 ts sennep
1 ts rennende honning eller brunt sukker
Salt og pepper
Rør alt godt sammen. Dette er en dressing som er god til det meste av salater, og holder fint i kjøleskapet.

Blogglisten

2 kommentarer

Anonym, 14 år og gravid

08.06.2010 kl.18:52

Det så godt ut :)

ZARYA ♥

08.06.2010 kl.19:17

så godt ut ja :D

kommentere tilbake?

Skriv en ny kommentar

Rimmis

Rimmis

52, Oslo

Da jeg var liten kalte jeg meg for Rimmerøra, og vennene mine kaller meg derfor Rimmis. Egentlig heter jeg Ingebjørg. Jeg er en matinteressert og glad person som elsker Italia, Paris, Sveits, god vin. Jeg lager mat fra alle områder i verden og prøver stadig nye ting. Favorittretter er alt fra Italia, sushi, dim sum, og ikke minst, sveitsisk ostefondue. E-post kontakt: ingebjorg.aas@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits