Kylling med parmaskinke

Jeg har laget denne retten i utallige variasjoner og med både kylling, kalv og fisk. Jeg tar det jeg har tilgjengelig og lager retten utifra dette. Denne gangen ble det kyllingbryst fylt med parmesan, tomater og urter. Det hele ble surret med god skinke. Jeg festet skinken med tannpirkere og stekte i pannen. Hadde det så over i en ildfast form med litt olje og hvitvin. Bakte i ovnen i ca. 30 min. på 230 grader.  Kraften ble en deilig saus.
Denne retten kan man servere med stekte poteter, god pasta, en deilig salat, polenta, ja hva man måtte ønske.


Foto: Rimmis

Blogglisten

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Rimmis

Rimmis

52, Oslo

Da jeg var liten kalte jeg meg for Rimmerøra, og vennene mine kaller meg derfor Rimmis. Egentlig heter jeg Ingebjørg. Jeg er en matinteressert og glad person som elsker Italia, Paris, Sveits, god vin. Jeg lager mat fra alle områder i verden og prøver stadig nye ting. Favorittretter er alt fra Italia, sushi, dim sum, og ikke minst, sveitsisk ostefondue. E-post kontakt: ingebjorg.aas@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits