Avocado med masse rogn

Hadde en deilig forrrett i går. Krever ikke mye arbeid, og det jo noe jeg syntes er viktig når det gjelder matlaging. Det skal være godt, men enkelt. Jeg elsker rogn, i alle varianter og spesielt de store lakserognene som knaser i munnen når man spiser dem. Det er som en liten smakseksplosjon.
Her har jeg brukt en halv avocado som er fylt med en rømmedressing bestående av: rømme, , litt god majones, finhakket redikk, kjørvel, hvitløk, sitronsaft, salt og pepper. Denne dressingen har jeg fylt i avocadoen som igjen er toppet med to typer rogn, denne gangen lodderogn og lakserogn.
Tips: Dressingen blir ekstra god hvis den får stå litt.



Foto: Rimmis

Blogglisten

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Rimmis

Rimmis

52, Oslo

Da jeg var liten kalte jeg meg for Rimmerøra, og vennene mine kaller meg derfor Rimmis. Egentlig heter jeg Ingebjørg. Jeg er en matinteressert og glad person som elsker Italia, Paris, Sveits, god vin. Jeg lager mat fra alle områder i verden og prøver stadig nye ting. Favorittretter er alt fra Italia, sushi, dim sum, og ikke minst, sveitsisk ostefondue. E-post kontakt: ingebjorg.aas@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits