Cannelloni fylt med ricotta og spinat

Dette er en suverent god rett. Masse gode smaker, italienske farger, lett lage og en av mine favoritter. Jentene mine liker det ogs veldig godt og tar gjerne et par porsjoner. Far i huset spiser alt :-)


Foto: Rimmis

Ingredienser til en form nok til 4-6 personer:

Cannellonirr
500 g ricotta
2 dl raspet fersk parmesan
1/2 liten lk finhakket
2 fedd hvitlk finhakket
4 gode never fersk spinat
En flaske god tomatsaus, her bruker jeg Lotti
Salt
Trket chiliflak
Basilikum

Stek lk og hvitlk i litt olje. Tilsett spinat og rr til spinaten har falt helt sammen. Sett til side og avkjl.
Ha ricotta i en bolle sammen med parmesan og krydder. Finhakk spinatblandingen og ha i ricottaen.
Ha blandingen i en god plastpose og lag et lite hull. Fyll hvert rr med ricottablandingen og legg i en ildfast form som er dekket med et tynt lag tomatsaus. Fyll opp formen og ha over resten av sausen slik at all canellonien er dekket. Ha deretter over fersk raspet parmesanost. Sett i ovenen i 40 min p 225 grader. Server med en god salat.

Blogglisten

n kommentar

tinejohnsen

13.06.2010 kl.15:13

mm, det s godt ut:D

Skriv en ny kommentar

Rimmis

Rimmis

52, Oslo

Da jeg var liten kalte jeg meg for Rimmerra, og vennene mine kaller meg derfor Rimmis. Egentlig heter jeg Ingebjrg. Jeg er en matinteressert og glad person som elsker Italia, Paris, Sveits, god vin. Jeg lager mat fra alle omrder i verden og prver stadig nye ting. Favorittretter er alt fra Italia, sushi, dim sum, og ikke minst, sveitsisk ostefondue. E-post kontakt: ingebjorg.aas@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits