Melon og parmaskinke

En klassisk, enkel og nydelig forrett. Spesielt om sommeren smaker denne ekstra godt. Og her trenger man ikke vre mesterkokk for greie seg. Trikset her er gode rvarer. Parmaskinke kan man jo nesten ikke feile med. Og melonen m vre smakfull. Jeg har her brukt honningmelon, men det er jo mye velge i. Det viktigste er at melonen er moden. Og som pynt har jeg hatt over litt balsamicoglace.

S er det bare nyte.


Foto: Rimmis

Blogglisten

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Rimmis

Rimmis

52, Oslo

Da jeg var liten kalte jeg meg for Rimmerra, og vennene mine kaller meg derfor Rimmis. Egentlig heter jeg Ingebjrg. Jeg er en matinteressert og glad person som elsker Italia, Paris, Sveits, god vin. Jeg lager mat fra alle omrder i verden og prver stadig nye ting. Favorittretter er alt fra Italia, sushi, dim sum, og ikke minst, sveitsisk ostefondue. E-post kontakt: ingebjorg.aas@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits