Melon og parmaskinke

En klassisk, enkel og nydelig forrett. Spesielt om sommeren smaker denne ekstra godt. Og her trenger man ikke å være mesterkokk for å greie seg. Trikset her er gode råvarer. Parmaskinke kan man jo nesten ikke feile med. Og melonen må være smakfull. Jeg har her brukt honningmelon, men det er jo mye å velge i. Det viktigste er at melonen er moden. Og som pynt har jeg hatt over litt balsamicoglace.

Så er det bare å nyte.


Foto: Rimmis

Blogglisten

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Rimmis

Rimmis

52, Oslo

Da jeg var liten kalte jeg meg for Rimmerøra, og vennene mine kaller meg derfor Rimmis. Egentlig heter jeg Ingebjørg. Jeg er en matinteressert og glad person som elsker Italia, Paris, Sveits, god vin. Jeg lager mat fra alle områder i verden og prøver stadig nye ting. Favorittretter er alt fra Italia, sushi, dim sum, og ikke minst, sveitsisk ostefondue. E-post kontakt: ingebjorg.aas@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits