Kyllingfilet med nykål og asparges

En deilig sommermiddag. Marinert kyllingbryst med nykål og asparges. Jeg laget en deilig kjørvelsaus til aspargesen og nykålen forvellet jeg et par minutter og deretter stekte jeg det sammen med hvitløk, chiliog god olivenolje. Det ble kjempegodt. Smakte til med salt og urter fra hagen.


Foto: Rimmis

Nykål kan man bare forvelle og servere med smør eller olje, men det er utrolig mange måter å servere denne deilige grønnsaken på. Jeg skal nok eksperimentere litt mer på dette for jeg ser mange muligheter. Sikkert godt å forvelle den og deretter blande med appelsinsaft og olje. Det er kun ett eksempel.

Vel,  denne middagen ble til ved at jeg ikke hadde lyst til å stå lenge på kjøkkenet, men jeg ville ha noe godt på en torsdag. Kjøpte derfor ferdig marinerte kyllingfileter, chili og paprika. Smakte kjempegodt. Jeg kokte ut pannen etterpå med soyasaus, chilisaus og litt chilikethchup. Deilig skysaus. Server med asparges og kjørvelsaus


Foto: Rimmis
Blogglisten

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Rimmis

Rimmis

52, Oslo

Da jeg var liten kalte jeg meg for Rimmerøra, og vennene mine kaller meg derfor Rimmis. Egentlig heter jeg Ingebjørg. Jeg er en matinteressert og glad person som elsker Italia, Paris, Sveits, god vin. Jeg lager mat fra alle områder i verden og prøver stadig nye ting. Favorittretter er alt fra Italia, sushi, dim sum, og ikke minst, sveitsisk ostefondue. E-post kontakt: ingebjorg.aas@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits