Lettstekte sommergrønnsaker

Her er en grønnsaksblanding som passer til alt av grillet kjøtt, fisk. pasta, ja det meste. Nå får man tak så utrolig deilige grønnsaker og da er det bare å bruke av disse så lenge det varer. Jeg valgte denne gangen små løk, reddik, squash, chili, rød løk og hvit asparges. Del grønnskaene i store biter og stek i en blanding av olivenolje og godt smør. Tilsett urter, hvitløk og salt o stek på svak varme til alt er mørt, men ikke for mykt. Enkelt, godt, sunt og vakkert. Kan det bli bedre :-)


Foto: Rimmis

Blogglisten

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Rimmis

Rimmis

52, Oslo

Da jeg var liten kalte jeg meg for Rimmerøra, og vennene mine kaller meg derfor Rimmis. Egentlig heter jeg Ingebjørg. Jeg er en matinteressert og glad person som elsker Italia, Paris, Sveits, god vin. Jeg lager mat fra alle områder i verden og prøver stadig nye ting. Favorittretter er alt fra Italia, sushi, dim sum, og ikke minst, sveitsisk ostefondue. E-post kontakt: ingebjorg.aas@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits