Sommersalat med melon og Halloumiost

Dette er en salat/forrett som m bli sommerens store vinner. Smakene passer s UTROLIG bra sammen og det friskt, vakkert og sunt. Jeg serverte den i skalle av melonen og det gjr jo inntrykket s mye mer spennende enn hvis man hadde hatt salaten p en vanlig tallerken. Og det er veldig lett lage s her kan man virkelig imponere.


Foto: Rimmis

Til 6 personer trenger man:

1 pk Halloumiost (en gresk ost som er litt "gummiaktig" i konsistensen. Fes i velassorterte matbutikker)
Olivenolje til steking
Svart pepper
3 sm meloner
1 rdlk
1 liten pakke pinjekjrner
100 g ruccola
6 sm tomater

Del osten i skiver, ca. 1/2 cm tykke ogstek i olivenolje. Peppre og avkjl. Del melonene p midten og ta ut kjernen. Lag sm kuler av melonkjttet og spar p det tomme skallet. Bland melonkulene med finhakket rdlk, pinjekjerner, ruccola,tomatskiver (biter)og osten delt i biter.

Dressing: 1 dl presset sitronsaft
1 dl olivenolje
Salt og pepper
Litt raspet sitronskall
1 liten klype sukker

Bland alt til dressingen og hell over salaten. Anrett i melonskallene og server.


Foto: Rimmis

Blogglisten

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Rimmis

Rimmis

52, Oslo

Da jeg var liten kalte jeg meg for Rimmerra, og vennene mine kaller meg derfor Rimmis. Egentlig heter jeg Ingebjrg. Jeg er en matinteressert og glad person som elsker Italia, Paris, Sveits, god vin. Jeg lager mat fra alle omrder i verden og prver stadig nye ting. Favorittretter er alt fra Italia, sushi, dim sum, og ikke minst, sveitsisk ostefondue. E-post kontakt: ingebjorg.aas@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits