Kyllingbryst med chili-lime rub

En av mine beste venninner bor i Denver, USA. Hun er ofte hjemme i Norge og et par ganger har hun hatt med et fantastisk krydder hjem til meg, Williams-Sodoma Chili-Lime Rub. Det er helt fantastisk. Jeg bruker det p fisk, kylling eller kjtt. Og det er fantastisk godt p grillet mat. Det er jo ikke noe man har i skapet til vanlig, men jeg anbefaler f tak i dette krydderet. Uansett, man man sikkert marinere kjttet i chilipulver, Maldoonsalt og Lime.

Denne gangen gnidde jeg kyllingbrystet inn med Chili-Lime rub og litt salt. Lot det ligge en halv time fr jeg grillet kjttet. Dette ble servert med polenta. Der er det bare flge anvisningen p pakken. Til dette laget jeg en tomatsaus og en deilig grnn salat.

Enkel tomatsaus: 1/2 flaske tomatsaus eller en boks finhakkede tomater. Varmes opp sammen med presset hvitlk, salt, pepper og litt sitronsaft.

Grnn salat: Bland s mange grnne salatsorter som man nsker eller fr tak i. Finhakk vrlk og ha i pinjekjerner. Salatdressingen er 1/4 hvitvinseddik og 3/4 olivenolje, salt, pepper, presset hvitlk, litt sennep, litt sukker og en bitte liten "dsj" med flte. Bland dressingen og hell over salaten.

En deilig middag som er rask lage og som passer sammen med en deilig italiensk rdvin, selv om det bare er mandag.


Foto: Rimmis
Blogglisten

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Rimmis

Rimmis

52, Oslo

Da jeg var liten kalte jeg meg for Rimmerra, og vennene mine kaller meg derfor Rimmis. Egentlig heter jeg Ingebjrg. Jeg er en matinteressert og glad person som elsker Italia, Paris, Sveits, god vin. Jeg lager mat fra alle omrder i verden og prver stadig nye ting. Favorittretter er alt fra Italia, sushi, dim sum, og ikke minst, sveitsisk ostefondue. E-post kontakt: ingebjorg.aas@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits