Eggsalat

Dette er den nye frokostfavoritten hjemme hos oss. Den har erstattet tunfisksalaten. Og jeg må være enig med datteren min, Thea, at denne er god. Og bruker man Kesam og youghurt naturelle som jeg gjør her så blir den ikke så aller værst sunn heller. Må jo tenke på magemålet nå rett før beakinisesongen. Selv om Beach 2010 gikk rett i vasken. Vel, vel det er en ny sommer i 2011.

Bland sammen følgende:

3-4 ss youghurt naturelle
3-4 ssKesam
3-4 ss majones
1 ts sterk sennep
1 ts hvitvinseddik
1/2 ts sukker
salt og sort pepper
1/2 stangselleri finhakket
1/4 agurk finhakket
1 vårløk finhakket
3-4 hardkokte egg skåret i små biter

Rør alt untatt egg sammen. Når alt er godt blandet vend inn eggene forsiktig. Server med godt brød.


Foto: Rimmis

Blogglisten

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Rimmis

Rimmis

52, Oslo

Da jeg var liten kalte jeg meg for Rimmerøra, og vennene mine kaller meg derfor Rimmis. Egentlig heter jeg Ingebjørg. Jeg er en matinteressert og glad person som elsker Italia, Paris, Sveits, god vin. Jeg lager mat fra alle områder i verden og prøver stadig nye ting. Favorittretter er alt fra Italia, sushi, dim sum, og ikke minst, sveitsisk ostefondue. E-post kontakt: ingebjorg.aas@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits