Sommersalat

Deilig uker i Italia og jeg er så utrolig inspirert. Jeg har masse nye oppskrifter som jeg kommer til å legge ut. Og mange gode reiseminner. Hadde noen utrolige matopplevelser og spiste den beste lasagnaen jeg har spist i hele mitt liv. Den inneholder bl.a. lasagnaplater, tomater, squash og saus. Den var så god. Her er et bilde som kan inspirere :-)
Og her ligger oppskriften.

 
Foto: Rimmis

Tilbake til sommersalaten. Jeg laget ofte lunsj i leiligheten vår og da ble det alltid denne salaten.
Inneholder kun tomater, hvit løk, agurk og basilikum. Skjær alt i litt store biter og skjær litt på kryss og tvers slik at det ikke blir skiver. Det smaker mye bedre. Ha over litt god olivenolje, vineddik, salt og pepper. La det stå i ca. 15 min. Da trekker smaken seg inn i grønnsakene. Her er det som alltid viktig med gode råvarer.


Foto: Rimmis

Blogglisten

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Rimmis

Rimmis

52, Oslo

Da jeg var liten kalte jeg meg for Rimmerøra, og vennene mine kaller meg derfor Rimmis. Egentlig heter jeg Ingebjørg. Jeg er en matinteressert og glad person som elsker Italia, Paris, Sveits, god vin. Jeg lager mat fra alle områder i verden og prøver stadig nye ting. Favorittretter er alt fra Italia, sushi, dim sum, og ikke minst, sveitsisk ostefondue. E-post kontakt: ingebjorg.aas@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits