Melondessert

I sommer spiste jeg en fantastisk dessert som var SUPERENKEL å lage. Dette blir den nye slageren. Kanskje ikke så barnevannlig da den inneholder en del portvin, men for oss voksne, nammmmm. Vi var på vårt favoritthotell i Piemonte, Ca Del Lupo, der lager de utrolig god mat. Etter en del retter så var det tid for dessert. Den besto enkelt og greit av kuler med vannmelon og portvin som var helt over melonen. Det hele ble drysset med melis. Det kan vel neppe gjøres enklere.

Foto: Rimmis
Blogglisten

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Rimmis

Rimmis

52, Oslo

Da jeg var liten kalte jeg meg for Rimmerøra, og vennene mine kaller meg derfor Rimmis. Egentlig heter jeg Ingebjørg. Jeg er en matinteressert og glad person som elsker Italia, Paris, Sveits, god vin. Jeg lager mat fra alle områder i verden og prøver stadig nye ting. Favorittretter er alt fra Italia, sushi, dim sum, og ikke minst, sveitsisk ostefondue. E-post kontakt: ingebjorg.aas@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits