Melondessert

I sommer spiste jeg en fantastisk dessert som var SUPERENKEL lage. Dette blir den nye slageren. Kanskje ikke s barnevannlig da den inneholder en del portvin, men for oss voksne, nammmmm. Vi var p vrt favoritthotell i Piemonte, Ca Del Lupo, der lager de utrolig god mat. Etter en del retter s var det tid for dessert. Den besto enkelt og greit av kuler med vannmelon og portvin som var helt over melonen. Det hele ble drysset med melis. Det kan vel neppe gjres enklere.

Foto: Rimmis
Blogglisten

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Rimmis

Rimmis

52, Oslo

Da jeg var liten kalte jeg meg for Rimmerra, og vennene mine kaller meg derfor Rimmis. Egentlig heter jeg Ingebjrg. Jeg er en matinteressert og glad person som elsker Italia, Paris, Sveits, god vin. Jeg lager mat fra alle omrder i verden og prver stadig nye ting. Favorittretter er alt fra Italia, sushi, dim sum, og ikke minst, sveitsisk ostefondue. E-post kontakt: ingebjorg.aas@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits