Caprese i Italia

Jeg m bare si det igjen. Italia er paradis nr det gjelder rvarer. Etter en kort formiddag p markedet var det duket for en deilig enkel lunch med caprese. Enkelt fortalt er det fersk mozerella, tomat, basilikum og olivenolje. Jeg har gjerne litt balsamico over ogs men det er jo valgfritt. Det smaker jo helt fantastisk nr man spiser dennesalatenmed solmodne tomat, bffelmozerella og basilikum som er plukket rett fra keren. Jeg har tidligere lagt ut en oppskrift p Caprese, den var med norske rvarer. Det blir jo godt da ogs. Det er spesielt viktig tenke p hvordan man oppbevarer tomatene. La de st ute. Da blir de fulle av smak og det er lett tilgjengelig hvis man er litt "fysen". De sm tomatene man fr kjpt n for tiden er veldig gode, men til Caprese lnner det seg med litt strre tomater. Gjerne plommetomater.
Her er ogs en annen god oppskrift med tomater som jeg har lagt ut tidligere.


Foto: Rimmis

Blogglisten

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Rimmis

Rimmis

52, Oslo

Da jeg var liten kalte jeg meg for Rimmerra, og vennene mine kaller meg derfor Rimmis. Egentlig heter jeg Ingebjrg. Jeg er en matinteressert og glad person som elsker Italia, Paris, Sveits, god vin. Jeg lager mat fra alle omrder i verden og prver stadig nye ting. Favorittretter er alt fra Italia, sushi, dim sum, og ikke minst, sveitsisk ostefondue. E-post kontakt: ingebjorg.aas@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits