Herlig kake fra Pascal

Det er ikke alltid man behver lage alt fra bunnen selv. Noen ganger gr man til en av byens beste konditorer og kjper med seg kake hjem. Vi dro til Pascal i Bygdy Alle og kjpte med oss en sjokolademoussekake, bringebrsaus og et par makroner. Makroner er forvrig noe av det beste jeg kan f etter maten. I Paris fr man de aller beste. Men heldigvis kan man f gode i Oslo ogs.
Vi kom hjem og danderte desserten med litt friske br og vips s var desserten klar. S god og s enkelt. S jeg skal ikke vre s knallhard p at man m lage alt selv :-)


Foto: Rimmis
Blogglisten

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Rimmis

Rimmis

52, Oslo

Da jeg var liten kalte jeg meg for Rimmerra, og vennene mine kaller meg derfor Rimmis. Egentlig heter jeg Ingebjrg. Jeg er en matinteressert og glad person som elsker Italia, Paris, Sveits, god vin. Jeg lager mat fra alle omrder i verden og prver stadig nye ting. Favorittretter er alt fra Italia, sushi, dim sum, og ikke minst, sveitsisk ostefondue. E-post kontakt: ingebjorg.aas@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits