Liveche kylling med tagliatelle

Liveche kylling er s utrolig mye bedre enn vanlig kylling. Den er saftig, mye smak, og mr. Den koster litt mer, men til fest er det vel ikke noe problem spandere p seg litt ekstra, eller hvis man vil kose seg i hverdagen. Jeg syntes det er viktig unne seg noe ekstra godt ofte, s vi hadde en nydelig kylingmiddag her forleden. Jeg kjpte et stort bryst (500 g) Liveche-kylling og marinerte det en hel dag med masse hvitlk, finhakket kapers og olivenolje. Senere stekte jeg det i ovnen i 30 min p 180 grader. Fr steking saltet og pepret jeg kyllingen. Og etter 30 min var kyllingen ferdig, kraften i formen brukte jeg til pastaen.
Kjp en god pasta. Jeg fant en litt eksklusiv grnn tagliatelle som var nydelig. Stekte litt squash og rdlk i store biter. Nr pastaen var ferdig stekt blandet jeg grnnsakene og kraften fra kyllingen inn i pastaen. Deretter la jeg pastablandingen p en tallerken, pyntet med noen ekstra kapers og anrettet kyllingbrystet.
Vips, s var det en deilig middag.
Tips: jeg laget en urteolivenolje (blander masse urter og olivenolje og kjrer alt med en stavmikser) som jeg lot st et par timer. Denne dryppet jeg over pastaen og kyllingen. Denne oljen holder i flere uker og kan brukes til veldig mye. Kjempegodt.


Foto: Rimmis
Blogglisten

3 kommentarer

Thea

30.08.2010 kl.19:57

Nam nam!!

Gard

16.09.2010 kl.08:17

Hei. Fra hvilken butikk kjpte du denne kyllingen?

Rimmis

16.09.2010 kl.08:54

Hei. jeg kjpte den p Centra Majorstua. Regner med at de ogs har den i Ultrabutikker. Mulig noen gode Meny butikker ogs har den. Lykke til.

Skriv en ny kommentar

Rimmis

Rimmis

52, Oslo

Da jeg var liten kalte jeg meg for Rimmerra, og vennene mine kaller meg derfor Rimmis. Egentlig heter jeg Ingebjrg. Jeg er en matinteressert og glad person som elsker Italia, Paris, Sveits, god vin. Jeg lager mat fra alle omrder i verden og prver stadig nye ting. Favorittretter er alt fra Italia, sushi, dim sum, og ikke minst, sveitsisk ostefondue. E-post kontakt: ingebjorg.aas@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits