Tortilla med kylling og grønnsaker

Hverdagsmat behøver ikke å være kjedelig. Heller ikke sunn mat. Et godt alternativ til en sunn og god hverdagsmiddag er tortilla fyllt med kylling og grønnsaker. En smart måte å få barn til å spise grønnsaker på også. Jeg legger ønsker antall tortilla i ovnen og varmer disse. Som fyll bruker jeg stekt kylling (kyllingbryst delt opp i små biter) som jeg krydrer med salt, pepper og paprikapulver. Jeg varmer opp bønnestuing (som jeg elsker. Dette får man iallefall på Centra). Av grønnsaker bruker jeg finhakket tomat, løk, agurk, avocado, salat og raspet gulost. Så fyller man tortillaen med det man ønsker, har over litt rømme og salsa (tacosaus), ruller sammen. Og det var det hele. Middagen er servert, og det fine er at alle kan lage sin egen fylte tortilla med det man måtte ønske.

   
Foto: Rimmis
Blogglisten

2 kommentarer

mojita

23.08.2010 kl.20:15

Dette var en kjempeidé og forandring fra vanlig taco som er blitt standard helgekos her i heimen, - og som jeg er litt lei. Men med litt andre grønnsaker og kylling blir det jo en herlig vri ----tusen takk. Dette skal prøves til helgen.

whooah - Line

23.08.2010 kl.20:20

Namnam :)

Skriv en ny kommentar

Rimmis

Rimmis

52, Oslo

Da jeg var liten kalte jeg meg for Rimmerøra, og vennene mine kaller meg derfor Rimmis. Egentlig heter jeg Ingebjørg. Jeg er en matinteressert og glad person som elsker Italia, Paris, Sveits, god vin. Jeg lager mat fra alle områder i verden og prøver stadig nye ting. Favorittretter er alt fra Italia, sushi, dim sum, og ikke minst, sveitsisk ostefondue. E-post kontakt: ingebjorg.aas@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits