Skalldyrpai

En deilig pai som passer en solrik ettermiddag. Dette er sommer/sen-sommer mat. Her kan man bruke de skalldyrene man nsker og liker. Selv har jeg valgt blskjell, reker og krepsehaler. Det er nesten litt retro over denne retten, og for 20 r siden ville dette vrt skikkelig eksotisk. Men retro mat er p vei inn igjen. Se bare p forndue og raclette. Populrt igjen etter ha ligget i "dvale" mange r.
Denne paien kan man gjre utrolig lettvint. Jeg kjpte ferdig paideig. Stekte bunnen i god tid fr jeg hadde i fyllet. Nr paibunnen er kald kan man legge i fyllet. Mitt fyll besto av blskjell, reker, krepsehaler, rd og gul paprika, vrlk og mais. Hadde det ikke vrt for mine barn hadde jeg ogs hatt oppi rd chili og dill. Men det fr bli en annen gang.
Til paien er det godt servere en grnn salat og en rmmedressing (rmme, hvitlk, gresslk, litt sitronsaft,salt og pepper. Den blir best hvis man lager den god tid i forveien).
Dette er skikkelig godt og ikke minst s ser det flott ut.


Foto: Rimmis


Blogglisten

n kommentar

Tone

12.09.2010 kl.09:32

Lekkert,

Hadde sikkert gjort seg med litt rd lodderogn p, og noen lime-bter:-)

Tone

Skriv en ny kommentar

Rimmis

Rimmis

52, Oslo

Da jeg var liten kalte jeg meg for Rimmerra, og vennene mine kaller meg derfor Rimmis. Egentlig heter jeg Ingebjrg. Jeg er en matinteressert og glad person som elsker Italia, Paris, Sveits, god vin. Jeg lager mat fra alle omrder i verden og prver stadig nye ting. Favorittretter er alt fra Italia, sushi, dim sum, og ikke minst, sveitsisk ostefondue. E-post kontakt: ingebjorg.aas@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits