Kyllingrullade med squashspagetti

En god kyllingrullade er et nydelig alternativ til vanlig kyllingbryst. Det kan fylles med det man har tilgjengelig og denne gangen ble mine rullader fylt med parmesan, urter og grillet paprika. Etterpå surret jeg dem med spskeskinke og serverte med en enkel tomatsaus og squashspagetti.

Man trenger til 4 personer:
4 kyllingbryst
1 stor rød paprika (grilles i ovnen til skinnet er svidd. Legges så i plastpose for å avkjøle. Ta av skinnet og skjær i tynne skiver)
12 skiver parmesanost (skives med ostehøvel)
Urter (f.eks. timian, basilikum, oregano)
Salt og pepper

Lag et snitt i kyllingbrystene slik at de folder seg ut som en slags sommerfugl. Ha på salt (Himalayasalt er veldig godt) og pepper. Legg deretter 3 skiver parmesanost og paprika. Sulle sammen kyllingen og surr med spekeskinke. Stekes i rapsolje ca. 10 min på hver side. La rulladene ligge i ca. 5 min før de skjæres i skiver.

Sguashspagetti lages ved  skjære strimler av grønn og evt. gul squash med ostehøvel. Saltes og legges i et dørslag ca. 1 time slik at mye av vannet i squashen renner av. Ha litt rapsolje i en panne og varm lett i 1-2 min.

Anrett kyllingrulladene på en tallerken sammen med squashspagetti og tomatsaus.


Foto: Rimmis

Blogglisten

Én kommentar

Torill

26.09.2010 kl.14:12

Så spennende med squashspaghetti, det skal jeg garantert prøve :o))

Skriv en ny kommentar

Rimmis

Rimmis

52, Oslo

Da jeg var liten kalte jeg meg for Rimmerøra, og vennene mine kaller meg derfor Rimmis. Egentlig heter jeg Ingebjørg. Jeg er en matinteressert og glad person som elsker Italia, Paris, Sveits, god vin. Jeg lager mat fra alle områder i verden og prøver stadig nye ting. Favorittretter er alt fra Italia, sushi, dim sum, og ikke minst, sveitsisk ostefondue. E-post kontakt: ingebjorg.aas@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits