Kyllingrullade med squashspagetti

En god kyllingrullade er et nydelig alternativ til vanlig kyllingbryst. Det kan fylles med det man har tilgjengelig og denne gangen ble mine rullader fylt med parmesan, urter og grillet paprika. Etterp surret jeg dem med spskeskinke og serverte med en enkel tomatsaus og squashspagetti.

Man trenger til 4 personer:
4 kyllingbryst
1 stor rd paprika (grilles i ovnen til skinnet er svidd. Legges s i plastpose for avkjle. Ta av skinnet og skjr i tynne skiver)
12 skiver parmesanost (skives med ostehvel)
Urter (f.eks. timian, basilikum, oregano)
Salt og pepper

Lag et snitt i kyllingbrystene slik at de folder seg ut som en slags sommerfugl. Ha p salt (Himalayasalt er veldig godt) og pepper. Legg deretter 3 skiver parmesanost og paprika. Sulle sammen kyllingen og surr med spekeskinke. Stekes i rapsolje ca. 10 min p hver side. La rulladene ligge i ca. 5 min fr de skjres i skiver.

Sguashspagetti lages vedskjre strimler av grnn og evt. gul squash med ostehvel. Saltes og legges i et drslag ca. 1 time slik at mye av vannet i squashen renner av. Ha litt rapsolje i en panne og varm lett i 1-2 min.

Anrett kyllingrulladene p en tallerken sammen med squashspagetti og tomatsaus.


Foto: Rimmis

Blogglisten

n kommentar

Torill

26.09.2010 kl.14:12

S spennende med squashspaghetti, det skal jeg garantert prve :o))

Skriv en ny kommentar

Rimmis

Rimmis

52, Oslo

Da jeg var liten kalte jeg meg for Rimmerra, og vennene mine kaller meg derfor Rimmis. Egentlig heter jeg Ingebjrg. Jeg er en matinteressert og glad person som elsker Italia, Paris, Sveits, god vin. Jeg lager mat fra alle omrder i verden og prver stadig nye ting. Favorittretter er alt fra Italia, sushi, dim sum, og ikke minst, sveitsisk ostefondue. E-post kontakt: ingebjorg.aas@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits