Mangogrøt

Mangogrøt, eller fruktgrøt, høres kanskje ikke så fristende ut, men det er supergodt. Dette er den nye slageren hjemme hos oss og det er en perfekt erstatning for søtsaker når man blir ekstra fysen om kvelden. Selv spiser jeg det til frokost hver morgen. Det gir masse energi og det er jo supersunt.

Til 3-4 porsjoner bruker jeg:
1 moden mango i biter
1 pære i biter, med skallet på
1 eple (ikke før søtt) i biter med skalelt på
1 myk kiwi skåret i biter

Kjører alt i en food prosessor og vips så er grøten ferdig. Til servering strør jeg på litt finhakkete nøtter, evt. litt kanel og malte linfrø. Her kan man jo ha i hva man måtte ønske både av frukt og topping. Med nøtter og linfrø holder dette helt til lunsj. Og igjen, dette er inspirert av RawFood.


Foto: Rimmis

Blogglisten

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Rimmis

Rimmis

52, Oslo

Da jeg var liten kalte jeg meg for Rimmerøra, og vennene mine kaller meg derfor Rimmis. Egentlig heter jeg Ingebjørg. Jeg er en matinteressert og glad person som elsker Italia, Paris, Sveits, god vin. Jeg lager mat fra alle områder i verden og prøver stadig nye ting. Favorittretter er alt fra Italia, sushi, dim sum, og ikke minst, sveitsisk ostefondue. E-post kontakt: ingebjorg.aas@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits