Søtpotetsalat
Det går i RawFood inspirerte retter om dagen. Det som er fantastisk er at jeg merker på kroppen at jeg spiser sunn mat om dagen. Masse energi og jeg er i godt humør. Denne retten er ikke helt rawfood for søtpotetene er kokt og stekt. Men det er allikevel veldig sunt. Søtpotet er dessuten karbovennlig. Det smaker også godt og ser godt ut.
Til denne salaten brukte jeg:
2 store søtpoteter (skjæres i kuber, kokes i lettsaltet vann i 5 min og stekes deretter i rapsolje ca. 5 min. Avkjøles.)
2 sjalotteløk skåret i tynne skiver
1 vårløk i tynne skiver
Små tomater skåret i båter
Fetaost (så mye man ønsker)
Friske urter
Dressing:
4 sp olivenolje
2 sp eddik
1/2 ts agave sirup (evt. sukker)
salt (Himalaya-salt) og pepper
Serveres med godt brød eller knekkebrød.
Foto: Rimmis