Søtpotetsalat

Det går i RawFood inspirerte retter om dagen. Det som er fantastisk er at jeg merker på kroppen at jeg spiser sunn mat om dagen. Masse energi og jeg er i godt humør. Denne retten er ikke helt rawfood for søtpotetene er kokt og stekt. Men det er allikevel veldig sunt. Søtpotet er dessuten karbovennlig. Det smaker også godt og ser godt ut.

Til denne salaten brukte jeg:
2 store søtpoteter (skjæres i kuber, kokes i lettsaltet vann i 5 min og stekes deretter i rapsolje ca. 5 min. Avkjøles.)
2 sjalotteløk skåret i tynne skiver
1 vårløk i tynne skiver
Små tomater skåret i båter
Fetaost (så mye man ønsker)
Friske urter

Dressing:
4 sp olivenolje
2 sp eddik
1/2 ts agave sirup (evt. sukker)
salt (Himalaya-salt) og pepper

Serveres med godt brød eller knekkebrød.


Foto: Rimmis

Blogglisten

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Rimmis

Rimmis

52, Oslo

Da jeg var liten kalte jeg meg for Rimmerøra, og vennene mine kaller meg derfor Rimmis. Egentlig heter jeg Ingebjørg. Jeg er en matinteressert og glad person som elsker Italia, Paris, Sveits, god vin. Jeg lager mat fra alle områder i verden og prøver stadig nye ting. Favorittretter er alt fra Italia, sushi, dim sum, og ikke minst, sveitsisk ostefondue. E-post kontakt: ingebjorg.aas@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits