Spiresalat med kylling

I min utforsking av (for meg) nye råvarer kjøpte jeg i dag 3 forskjellige spirer på Centra. Visste ikke helt hva jeg skulle lage, men da jeg kom hjem var jeg utrolig sulten og det var ennå noen timer til jeg skulle lage fredagens deilige middag (Åpen lasagna). Ønsket ikke å spise noe usunt så jeg tenkte, spirer!!!!! Jeg hadde litt grillet kylling i kjøleskapet og vips så ble dette en superdeilig rett. Det blir ikke siste gang.


Foto: Rimmis

Jeg hadde dette i salaten:

Reddikspirer
Linsespirer
Snow Peas spirer
Avocado i biter
Vårløk i synne skiver
Grillet kylling i strimler

Dressing:
1 sp balsamicoeddik
3 sp olivenolje
1/2 ts dijon sennep
1/2 ts agavesirup (sukker)
salt og pepper

Lag dressingen først i salatbollen. Tilsett avocado. Jeg bruker en teskje som jeg "scooper" ut små biter av avocadoen. Da blir smaken bedre enn hvis man skjærer den i biter. Tilsett ønsket mengde av spirer, vårløk og kylling. Bland godt og kos deg skikkelig med denne salaten. Dette er godt som mellommåltid, tilbehør, for seg selv, hvis man blir fysen, ja rett og slett, godt for alt og til alt. Jeg er frelst!

Blogglisten

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Rimmis

Rimmis

52, Oslo

Da jeg var liten kalte jeg meg for Rimmerøra, og vennene mine kaller meg derfor Rimmis. Egentlig heter jeg Ingebjørg. Jeg er en matinteressert og glad person som elsker Italia, Paris, Sveits, god vin. Jeg lager mat fra alle områder i verden og prøver stadig nye ting. Favorittretter er alt fra Italia, sushi, dim sum, og ikke minst, sveitsisk ostefondue. E-post kontakt: ingebjorg.aas@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits