Spiresalat med kylling

I min utforsking av (for meg) nye rvarer kjpte jeg i dag 3 forskjellige spirer p Centra. Visste ikke helt hva jeg skulle lage, men da jeg kom hjem var jeg utrolig sulten og det var enn noen timer til jeg skulle lage fredagens deilige middag (pen lasagna). nsket ikke spise noe usunt s jeg tenkte, spirer!!!!! Jeg hadde litt grillet kylling i kjleskapet og vips s ble dette en superdeilig rett. Det blir ikke siste gang.


Foto: Rimmis

Jeg hadde dette i salaten:

Reddikspirer
Linsespirer
Snow Peas spirer
Avocado i biter
Vrlk i synne skiver
Grillet kylling i strimler

Dressing:
1 sp balsamicoeddik
3sp olivenolje
1/2 ts dijon sennep
1/2 ts agavesirup (sukker)
salt og pepper

Lag dressingen frst i salatbollen. Tilsett avocado. Jeg bruker en teskje som jeg "scooper" ut sm biter av avocadoen. Da blir smaken bedre enn hvis man skjrer den i biter. Tilsett nsket mengde av spirer, vrlk og kylling. Bland godt og kos deg skikkelig med denne salaten. Dette er godt som mellommltid, tilbehr, for seg selv, hvis man blir fysen, ja rett og slett, godt for alt og til alt. Jeg er frelst!

Blogglisten

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Rimmis

Rimmis

52, Oslo

Da jeg var liten kalte jeg meg for Rimmerra, og vennene mine kaller meg derfor Rimmis. Egentlig heter jeg Ingebjrg. Jeg er en matinteressert og glad person som elsker Italia, Paris, Sveits, god vin. Jeg lager mat fra alle omrder i verden og prver stadig nye ting. Favorittretter er alt fra Italia, sushi, dim sum, og ikke minst, sveitsisk ostefondue. E-post kontakt: ingebjorg.aas@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits