Quesadilla

Quesadilla er en meksikansk rett for betyr "ost i tortilla". Det er en rett som passer som middag, lunsj, snacks, i matpakken, ja, når man måtte ønske. Jeg lager også en enklere variant til frokost i helgene. Da gjerne med et speilegg i midten.
Denne gangen fylte jeg med det jeg hadde tilgjengelig:

Til 3-4 personer:
8 tortilla
1 boks refried beans (fåes på Centra og Ulta. Hvis ikke man har dette kan man bruke andre bønner etter ønske, fjerne noe av væsken og mose dem, f.eks. chilibeans)
1 pk kyllingkjøttdeig. Stekt og krydret med tacokrydder
2 dl raspet ost
1 rød chili
1/2 liten rød løk finhakket
1 fedd hvitløk, finhakket
1 vårløk
1 liten boks mais
1 liten grønn paprika, finhakket
3 sp salsa eller tacosaus

Bland alle ingrediensene i en bolle og fyll på 4 tortilla. Legg på de andre tortillaene over fyllet. Stek en og en Quesadilla til den blir brun på begge sider. Her er det ikke nødvendig med olje i pannen. Når en er ferdig deles den i ønskede biter og holdes varm i ovnen.
Serveres med salsa, rømme og guacomole (most avocado med litt rømme, chili, hvitløk, sitron alt og pepper).


Foto: Rimmis

Blogglisten

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Rimmis

Rimmis

52, Oslo

Da jeg var liten kalte jeg meg for Rimmerøra, og vennene mine kaller meg derfor Rimmis. Egentlig heter jeg Ingebjørg. Jeg er en matinteressert og glad person som elsker Italia, Paris, Sveits, god vin. Jeg lager mat fra alle områder i verden og prøver stadig nye ting. Favorittretter er alt fra Italia, sushi, dim sum, og ikke minst, sveitsisk ostefondue. E-post kontakt: ingebjorg.aas@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits