Melon og parmaskinke

En av de enkleste og beste forrettene jeg kan tenke meg. Så enkelt, og så godt. Skinke og melon, gjerne med litt balsamico-glace over. Det er nesten ikke nødvendig å forklare oppskriften en gang for det er jo så enkelt. Men her er, igjen, råvarene helt avgjørende for smaken. Bruk en gog moden melon, jeg liker honningmelon, og en god parmaskinke. Legg på et pent fat og la folk forsyne seg selv.
I min familie er det ikke alle som er like glade i balsamico-glace, så jeg lar den enkelte ha dette på selv.


Foto: Rimmis

Blogglisten

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Rimmis

Rimmis

52, Oslo

Da jeg var liten kalte jeg meg for Rimmerøra, og vennene mine kaller meg derfor Rimmis. Egentlig heter jeg Ingebjørg. Jeg er en matinteressert og glad person som elsker Italia, Paris, Sveits, god vin. Jeg lager mat fra alle områder i verden og prøver stadig nye ting. Favorittretter er alt fra Italia, sushi, dim sum, og ikke minst, sveitsisk ostefondue. E-post kontakt: ingebjorg.aas@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits