Middagsalat

Prøver å starte uken med sunn mat. Denne helgen ble det ostefondue og det er jo kraftig kost både for magen og med kalorier. Men du så godt.
En middagsalat må ha nok mat i seg til at man ikke blir sulten etter en time. Derfor har jeg i en del ingredienser som er mettende.
I denne salaten har jeg masse godt (mye rester fra helgen):

kyllingbryst i biter
lettkokt asparges
grønn salat (velg litt forskjellige typer)
fesk spinat
avocado
vårløk
rød løk (edel løk)
parmesan (revet med ostehøvel)
serranoskinke (revet i strimler)
nøtter (hakket i små biter)
mango
bringebær

Dressingen kan man jo velge fritt. Jeg laget en vinegrette dressing, men et par i familien valgte faktisk cæsar dressing (Cardini's Original Caesar). Jeg hadde også litt tzatsiki over salaten min sammen med vinegrette dressingen. Det ble en skikkelig deilig og mettende salat. Med brød til blir man iallefall mett.


Foto: Rimmis

Blogglisten

Én kommentar

chanels Univers

02.11.2010 kl.01:27

Dette hadde fint gått ned i en Chanel mage! Prøv å rasp litt blomkål over, ser ut som ris/couscou og "pynter" salaten ;-)

Skriv en ny kommentar

Rimmis

Rimmis

52, Oslo

Da jeg var liten kalte jeg meg for Rimmerøra, og vennene mine kaller meg derfor Rimmis. Egentlig heter jeg Ingebjørg. Jeg er en matinteressert og glad person som elsker Italia, Paris, Sveits, god vin. Jeg lager mat fra alle områder i verden og prøver stadig nye ting. Favorittretter er alt fra Italia, sushi, dim sum, og ikke minst, sveitsisk ostefondue. E-post kontakt: ingebjorg.aas@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits