Guacomole

Guacomole, nam-nam. Denne blir jo aller best når man lager den selv. Har man en liten foodprosessor så er denne laget på et par minutter. Godt til meksikansk mat, kjøtt, salater, fisk, som dipp.

Tips: Noe som også er skikkelig godt er å ha guacomolen på et salatblad (gjerne romano eller isberg), pakk det sammen og spis som en liten snacks.

Til en god porsjon bruker jeg:

2 avocado
4 sp rømme
1 hvitløkfedd, finhakket
1 tomat, finhakket
Rød chili (velg ønsket menge), finhakket
1/2 liten rød løk, finhakket
1 ts sitronsaft
salt og pepper

Kjør avocadoene i en foodprosessor sammen med rømme. Ha blandingen i en liten bolle og bland inn de andre ingrediensene. Rør godt om og la stå i kjøleskapet 1/2 times tid.


Foto: RImmis

Blogglisten

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Rimmis

Rimmis

52, Oslo

Da jeg var liten kalte jeg meg for Rimmerøra, og vennene mine kaller meg derfor Rimmis. Egentlig heter jeg Ingebjørg. Jeg er en matinteressert og glad person som elsker Italia, Paris, Sveits, god vin. Jeg lager mat fra alle områder i verden og prøver stadig nye ting. Favorittretter er alt fra Italia, sushi, dim sum, og ikke minst, sveitsisk ostefondue. E-post kontakt: ingebjorg.aas@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits