Caprese tårn

En ny måte å lage Caprese på. Her bygger man i høyden. På den måten måten ser retten spennende og flott ut. I tillegg til vanlig Caprese har jeg pesto og pinjekjerner sammen med tomat og mozerella. Vil du imponere med en god og lettlaget forrett så er dette en sikker vinner.

Gjør følgende (til to personer):
I fersk mozerella
2 plommetomater
Hjemmelaget esto
Basilikum
Himalayasalt

Skjær tynne skiver av mozerellaen og tomatene. Legg de laghvis oppå hverandre. Ha på pesto på toppen og litt på tallerkenen. Pynt med basilikum og pinjekjerner og strø over litt salt.

   
Foto: RImmis

Blogglisten

2 kommentarer

Benefit

22.11.2010 kl.11:31

Nam! Minner meg om fine sommerkvelder i Italia :)

Rimmis

24.11.2010 kl.08:41

Ja, Italia om sommeren er det herligste som finnes.

Skriv en ny kommentar

Rimmis

Rimmis

52, Oslo

Da jeg var liten kalte jeg meg for Rimmerøra, og vennene mine kaller meg derfor Rimmis. Egentlig heter jeg Ingebjørg. Jeg er en matinteressert og glad person som elsker Italia, Paris, Sveits, god vin. Jeg lager mat fra alle områder i verden og prøver stadig nye ting. Favorittretter er alt fra Italia, sushi, dim sum, og ikke minst, sveitsisk ostefondue. E-post kontakt: ingebjorg.aas@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits