Krumkaker

Julebaksten er i full gang og nå ble favorittkaken bakt. Krumkaker er et "must" i julen. Og så lukter det så godt i huset når man holder på å lage dem. Jeg lager 60 stk, men når julen kommer er det ikke mange igjen :-) For hos oss er det lov å snoke i julekakene. Det er litt av gleden i førjulstiden.

Denne oppskriften holder til 30 krumkaker:
3 egg
1 1/4 dl sukker
100 g smeltet smør
2 1/2 dl hveteml
1/4 ts kardemomme
1/4 ts vaniljesukker
3 sp vann

Pisk egg og sukker til eggedosis. Tilsett smeltet margarin, mel, kardemomme og vaniljesukker. Rør sammen. Legg en liten spiseskje røre i krumkakehjernet og stek kakene lyst gyldne. Rull kremmerhus med et "krumkakeform".


Foto: Rimmis

Blogglisten

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Rimmis

Rimmis

52, Oslo

Da jeg var liten kalte jeg meg for Rimmerøra, og vennene mine kaller meg derfor Rimmis. Egentlig heter jeg Ingebjørg. Jeg er en matinteressert og glad person som elsker Italia, Paris, Sveits, god vin. Jeg lager mat fra alle områder i verden og prøver stadig nye ting. Favorittretter er alt fra Italia, sushi, dim sum, og ikke minst, sveitsisk ostefondue. E-post kontakt: ingebjorg.aas@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits