Mangosild

Før jul så er det viktig å spise mye god sild. Det er kun i desember at jeg lager sild, men da eksperimenterer jeg masse. Noen ganger må det kastes, men ofte blir det kjempegodt, som min mangosild.

Til en krukke sild:
3 kryddersildfileter
1 1/2 dl fløte
2 ts mango chutney
1 sp rømme
2 sp finhakket rød løk

Begynn med å legge silden i melk en time. Skift ut etter et kvarter. Etter en time deles fisken i passe store stykker (jeg syntes 1-2 cm er bra). Pisk fløten og bland inn alle ingrediensene. Så enkelt var det.

Dette er best med grovt brød.


Foto: Rimmis

Blogglisten

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Rimmis

Rimmis

52, Oslo

Da jeg var liten kalte jeg meg for Rimmerøra, og vennene mine kaller meg derfor Rimmis. Egentlig heter jeg Ingebjørg. Jeg er en matinteressert og glad person som elsker Italia, Paris, Sveits, god vin. Jeg lager mat fra alle områder i verden og prøver stadig nye ting. Favorittretter er alt fra Italia, sushi, dim sum, og ikke minst, sveitsisk ostefondue. E-post kontakt: ingebjorg.aas@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits