Tagliatelle med serranoskinke

N er det p tide med litt italiensk mat igjen. I dag hadde jeg lyst p en god pasta sammen med deilig rdvin. Har vrt p "selvutviklingskurs" hele dagen og er i skikkelig godt humor. Har funnet "pusteankeret" mitt og n skal livet bli skikkelig bra :-) S gjenstr det se om alt jeg lrer blir brukt i prasis. Men troen er iallefall tilstede. Til og med storhandel i dag var en avslappende opplevelse og jeg var i nuet. Noen m tro jeg har trna helt, men selvutvikling er aldri dumt:-)

Vel, tilbake til pastaen. Enkelt som bare det. Koker opp en god grnn tagliatelle. Blander inn olivenolje, serranoskine i strimler, stekt sjampinjong, finahkket tomat, finhakket persille og basilikum og masse fersk raspet parmesan, pepper og humalayasalt. Server med ekstra parmesa. Det kan nesten ikke gjres enklere.


Ingredienser til pastaen
Foto: Rimmis

Blogglisten

2 kommentarer

Rimmis

14.12.2010 kl.16:55

Tusen takk, Charlotte. Jeg elsker italiensk mat.

Skriv en ny kommentar

Rimmis

Rimmis

52, Oslo

Da jeg var liten kalte jeg meg for Rimmerra, og vennene mine kaller meg derfor Rimmis. Egentlig heter jeg Ingebjrg. Jeg er en matinteressert og glad person som elsker Italia, Paris, Sveits, god vin. Jeg lager mat fra alle omrder i verden og prver stadig nye ting. Favorittretter er alt fra Italia, sushi, dim sum, og ikke minst, sveitsisk ostefondue. E-post kontakt: ingebjorg.aas@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits