Tagliatelle med serranoskinke

Nå er det på tide med litt italiensk mat igjen. I dag hadde jeg lyst på en god pasta sammen med deilig rødvin. Har vært på "selvutviklingskurs" hele dagen og er i skikkelig godt humor. Har funnet "pusteankeret" mitt og nå skal livet bli skikkelig bra :-) Så gjenstår det å se om alt jeg lærer blir brukt i prasis. Men troen er iallefall tilstede. Til og med storhandel i dag var en avslappende opplevelse og jeg var i nuet. Noen må tro jeg har tørna helt, men selvutvikling er aldri dumt:-)

Vel, tilbake til pastaen. Enkelt som bare det. Koker opp en god grønn tagliatelle. Blander inn olivenolje, serranoskine i strimler, stekt sjampinjong, finahkket tomat, finhakket persille og basilikum og masse fersk raspet parmesan, pepper og humalayasalt. Server med ekstra parmesa. Det kan nesten ikke gjøres enklere.

 
Ingredienser til pastaen
Foto: Rimmis

Blogglisten

2 kommentarer

Rimmis

14.12.2010 kl.16:55

Tusen takk, Charlotte. Jeg elsker italiensk mat.

Skriv en ny kommentar

Rimmis

Rimmis

52, Oslo

Da jeg var liten kalte jeg meg for Rimmerøra, og vennene mine kaller meg derfor Rimmis. Egentlig heter jeg Ingebjørg. Jeg er en matinteressert og glad person som elsker Italia, Paris, Sveits, god vin. Jeg lager mat fra alle områder i verden og prøver stadig nye ting. Favorittretter er alt fra Italia, sushi, dim sum, og ikke minst, sveitsisk ostefondue. E-post kontakt: ingebjorg.aas@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits