Dagens pai

I dag var det pai som fristet. Denne gangen ble det med spinat, løk, gruyer, parmesan og cottage cheese (for sunnhetens skyld). Og hele ble spist opp. Henning sa at dette måtte vi bare spise oftere for det var så godt. Og jeg er helt enig.

Til en pai:
1 pakke paibunn (dette funker helt fint hvis man ikke lager siden egen)
1 gul løk
2 egg
1 beger cottage cheese
2 dl rapet parmesan
1 dl raspet Gruyer
1 dl matfløte
1 dl forvellet spinat
Salt og pepper
Serannoskinke

Del løken to og skjær tynne skiver. Stek løken i rapsolje til den er gyllen. Forvell spinaten og finhakk. Bland så alle ingredienser i en bolle. Legg paibunnen i en fom og hell over røren. Sett i ovenen på 220 grader en halv time. Senk så temperaturen til 200 grader i ca. 15 min. Server med en rømmedressing (rømme, hvitløk, litt sitron, salt og pepper) eller tzatsiki.

  
Foto: Rimmis

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Rimmis

Rimmis

52, Oslo

Da jeg var liten kalte jeg meg for Rimmerøra, og vennene mine kaller meg derfor Rimmis. Egentlig heter jeg Ingebjørg. Jeg er en matinteressert og glad person som elsker Italia, Paris, Sveits, god vin. Jeg lager mat fra alle områder i verden og prøver stadig nye ting. Favorittretter er alt fra Italia, sushi, dim sum, og ikke minst, sveitsisk ostefondue. E-post kontakt: ingebjorg.aas@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits