Dagens pai

I dag var det pai som fristet. Denne gangen ble det med spinat, lk, gruyer, parmesan og cottage cheese (for sunnhetens skyld). Og hele ble spist opp. Henning sa at dette mtte vi bare spise oftere for det var s godt. Og jeg er helt enig.

Til en pai:
1 pakke paibunn (dette funker helt fint hvis man ikke lager siden egen)
1 gul lk
2 egg
1 beger cottage cheese
2 dl rapet parmesan
1 dl raspet Gruyer
1 dl matflte
1 dl forvellet spinat
Salt og pepper
Serannoskinke

Del lken to og skjr tynne skiver. Stek lken i rapsolje til den er gyllen. Forvell spinaten og finhakk. Bland s alle ingredienser i en bolle. Legg paibunnen i en fom og hell over rren. Sett i ovenen p 220 grader en halv time. Senk s temperaturen til 200 grader i ca. 15 min. Server med en rmmedressing (rmme, hvitlk, litt sitron, salt og pepper) eller tzatsiki.


Foto: Rimmis

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Rimmis

Rimmis

52, Oslo

Da jeg var liten kalte jeg meg for Rimmerra, og vennene mine kaller meg derfor Rimmis. Egentlig heter jeg Ingebjrg. Jeg er en matinteressert og glad person som elsker Italia, Paris, Sveits, god vin. Jeg lager mat fra alle omrder i verden og prver stadig nye ting. Favorittretter er alt fra Italia, sushi, dim sum, og ikke minst, sveitsisk ostefondue. E-post kontakt: ingebjorg.aas@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits