God førjulstid

Det blir ikke så mange oppskrifter om dagen for bronkitten herjer i huset og da er matlysten på bånn. Men jeg skal komme sterkt tilbake, det lover jeg. Og den 27. desember har Rimmis bloggen ett års jubileum. Kanskje det kommer noe godt da.

Ønsker alle en riktig fin førjulstid.

Hilsen fra Rimmis



Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Rimmis

Rimmis

52, Oslo

Da jeg var liten kalte jeg meg for Rimmerøra, og vennene mine kaller meg derfor Rimmis. Egentlig heter jeg Ingebjørg. Jeg er en matinteressert og glad person som elsker Italia, Paris, Sveits, god vin. Jeg lager mat fra alle områder i verden og prøver stadig nye ting. Favorittretter er alt fra Italia, sushi, dim sum, og ikke minst, sveitsisk ostefondue. E-post kontakt: ingebjorg.aas@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits