Pai med rogn

Mfit i alle etegilder, s fikk jeg et akutt behov for noe annet enn julemat. Og n er jeg i "paihjrnet" s det ble en pai til lunsj. Dette er det jeg vil kalle en "reste-pai", men du s godt. Denne var fyllt med mye av det jeg pleier ha i, ost, spinat, lk....... Og s hadde jeg lakserogn og lodderogn i kjleskapet s jeg tenkte at jeg kunne bytte ut skinke med rogn. Det var en suksess.

Til denn paien bruker jeg:

Til en pai:
1 pakke paibunn (dette funker helt fint hvis man ikke lager siden egen)
1 gul lk
2 egg
1 beger cottage cheese
2 dl rapet parmesan
1 dl raspet Gruyer
1 dl matflte
1 dl forvellet spinat
Salt og pepper
Lakserogn (store rogn)
Lodderogn
2 vrlk, finahkket
Rmme

Del lken to og skjr tynne skiver. Stek lken i rapsolje til den er gyllen. Forvell spinaten og finhakk. Bland s alle ingredienser i en bolle. Legg paibunnen i en fom og hell over rren. Sett i ovenen p 220 grader en halv time. Senk s temperaturen til 200 grader i ca. 15 min. Nr paien har blitt avkjle noen minutter legger man p rogn, vrlk og rmme. Se p bildet hvordan jeg anrettet dette.


Foto: Rimmis

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Rimmis

Rimmis

52, Oslo

Da jeg var liten kalte jeg meg for Rimmerra, og vennene mine kaller meg derfor Rimmis. Egentlig heter jeg Ingebjrg. Jeg er en matinteressert og glad person som elsker Italia, Paris, Sveits, god vin. Jeg lager mat fra alle omrder i verden og prver stadig nye ting. Favorittretter er alt fra Italia, sushi, dim sum, og ikke minst, sveitsisk ostefondue. E-post kontakt: ingebjorg.aas@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits