Rimmis-bloggen 1 år, det beste fra dette året

i dag er Rimmis-bloggen ett år. Da jeg startet trodde jeg ikke jeg skulle holde på så mye som jeg har gjort, og jeg syntes det er kjempegøy å se at jeg har så mange lesere. Det inspirerer. Jeg har samlet de oppskriftene jeg har likt best gjennom dette året og gir dere linker til disse.

Noe av det beste jeg vet er Sushi. Her kan du finne en god oppskrift på ris og noen spennende rolls.

Aspargeslasagna er alltid en vinner. Den lager jeg veldig ofte. Hvis det er en dag jeg ikke helt hva jeg vil lage, men jeg vil ha noe godt så er dette et bra alternativ.

Sjokoladekake er et must hos oss på bursdager. Denne oppskriften har jeg arvet etter min mor og garanterer suksess.

Av og til får jeg utrolig lyst på asiatisk mat. Denne suppen krever en del, men den er himmelsk god. Vietnamesisk nudelsuppe er vanedannende.

Meksikansk speilegg på tortilla er en vinner, spesielt hvis du var på fest dagen før. Dette er utrolig godt til frokost, men kan fint serveres til lunsj eller middag.

Fisk er jo utrolig godt, og torskeloin med oksehale er en spennende og uvanlig kombinasjon. Nam-nam.

Frokostegg, med italiensk vri, er fantastisk godt til en deilig helgefrokost.

Pavlova må være en av de beste kakene som finnes. Marengsbunn med deilig krem og bær. Lett å lage og veldig imponerende å se på.

Sommersalat med melon og Haloumi er noe av det bedre jeg laget i sommer. Og det er virkelig ikke mange som har smakt dette før. Vil du imponere så se på dette.

Lasagne fra Montelupo er en av de beste oppskriftene jeg har laget i dette året. Ikke så helt lett å få til, men belønningen er stor. Åpen lasagna er en annen variant som er litt lettere å lage, også veldig god.

Det er nesten ikke til å unngå å nevne Caprese. Mozerella, tomat og basilikum. Dette er fantastisk. Jeg har flere varianter av Caprese og her er en med pesto.

Pizza, italian way. Dette er ofte søndagmiddag hos oss. Det er skikkelig godt når man får til en italiensk pizza.

Lasagna bolognese er noe av det beste jeg kan få. Har alltid elsket det og syntes min egen er veldig god.

Elg indrefilet med plommesaus er en kompinasjon jeg ikke umiddelbart ville funnet på. Men du for en suksess. Anbefales på det sterkeste.

Spiresalat med kylling var noe som ble til en dag jeg ikke visste hva jeg ville ha, bortsett fra at det skulle være sunt og godt. Hadde masse spirer i kjøleskapet som måtte brukes og denne salaten har blitt en yndling.

Som så mye av den maten jeg liker så er hjemmelaget ravioli og italiensk. Italiensk mat er det beste i hele verden.

Litt nostalgisk så må jeg inrømme at gryte med potetmoslokk er noe jeg syntes er veldig godt. Kanskje ikke så imponerende eller fancy, men du så godt.

Kylling Curry, Kerala-style, var en rett som jeg selv ble imponert over. Ikke for å skryte... Dette var GODT.

Nesten sushi - dette er masse digg som avocado, ingefær, rogn.... som er pakket inn i nori flak. Skikkelig deilig.

Porsjonsbrød var lenge en suksess i matpakken hos oss. Nå må jeg finne opp noe nytt for barna har gått lei. De vet ikke hvor heldige de er!

Så til slutt, det beste jeg vet i hele verden, ostefondue. Denne oppskriften er uslåelig.

Når jeg ser gjennom alle min 246 innlegg med oppskrifter så ser jeg at det er mye godt jeg skal lage mer av. Men nye ting kommer stadig dalende ned, og jeg blir veldig inspirert av å smake nye ting, tenke i nye baner og prøve ut alternative måter å lage mat på. Mulighetene er uendelige når det gjelder å lage mat. Det er ikke noe som er riktig eller galt. Det man syntes er godt er riktig.

Tusen takk til alle dere som følger meg og jeg lover å holde på så en god stund til.Hilsen Ingebjørg (Rimmis)

3 kommentarer

Torill

27.12.2010 kl.10:08

Gratulerer med 1-års dagen. Jeg liker bloggen din veldig godt og leser den jevnlig. Synes innleggene om reisene dine er artige også, spesielt siden jeg selv er italiafrelst :o). Lykke til videre med bloggingen.

Mvh Torill

Rimmis

27.12.2010 kl.14:34

Tusen takk, Torill. Italia er det beste stedet på jord, etter min mening. Til sommeren er det nye spennende steder som skal utforskes i det landet.

Torill

28.12.2010 kl.14:23

Det høres spennende ut, hvor er det? Vi vurderer bl.a. Piemonte ++ til sommeren.

Skriv en ny kommentar

Rimmis

Rimmis

52, Oslo

Da jeg var liten kalte jeg meg for Rimmerøra, og vennene mine kaller meg derfor Rimmis. Egentlig heter jeg Ingebjørg. Jeg er en matinteressert og glad person som elsker Italia, Paris, Sveits, god vin. Jeg lager mat fra alle områder i verden og prøver stadig nye ting. Favorittretter er alt fra Italia, sushi, dim sum, og ikke minst, sveitsisk ostefondue. E-post kontakt: ingebjorg.aas@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits