Mango og kongekrabbe

En veldig god forrett er mango skret i veldig tynne skiver sammen med kongekrabbe.
Jeg har kjpt en mandolin og den bruker jeg mer og mer. Til denne retten er det aller best at mangoen blir s tynn som mulig s her var mandolinen kjekk ha. Skivene ble supertynne. Jeg dekket tallerkenen med disse og la kjttet fra kongekrabbeni midten. S pyntet jeg det hele med balsamikoglace. Det smaker ogs veldig godt til s det er ikke bare for pyntens skyld.
Dette er en frisk og god forrett som ikke trenger s mye forberedelse.Jeg er en stor tilhenger av det enkle, men supergode. Mener vel at dette er ganske sunt ogs, moe som passer meg bra i disse "post-jule tider".


Foto: Rimmis

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Rimmis

Rimmis

52, Oslo

Da jeg var liten kalte jeg meg for Rimmerra, og vennene mine kaller meg derfor Rimmis. Egentlig heter jeg Ingebjrg. Jeg er en matinteressert og glad person som elsker Italia, Paris, Sveits, god vin. Jeg lager mat fra alle omrder i verden og prver stadig nye ting. Favorittretter er alt fra Italia, sushi, dim sum, og ikke minst, sveitsisk ostefondue. E-post kontakt: ingebjorg.aas@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits