KOK - en fantastisk kjøkkenbutikk

Jeg må bare dele min nye oppdagelse med dere. I København har de en fantastisk kjøkkenbutikk som heter Kunst og Køkkentøi KOK.Tenk om vi hadde hatt en slik butikk i Oslo. Da hadde iallefall jeg blitt fattig. Selv om denne butikken ligger i København kan man handle på nettet. Så jeg har bestilt hevekurver i piletre. De skal gjøre brødet mye bedre, og brødet mister ikke formen sin under heving. Jeg gleder meg skikkelig til å få de tre jeg bestilte. En rund en oval og en avlang. Har forøvrig blitt skikkelig hekta på brødbaking og i dag skal jeg prøve et hverdagsbrød med byggmel. Her er oppskriften.
Under ser du bilde av hevekurv og mandolin. Mandolinen har jeg nevnt i flere oppskrifter nå og den bruker jeg masse.

085-001-00            014-101-00

5 kommentarer

LeChef

27.03.2012 kl.20:47

Hei,

Det er flere gode kjøkkenutstyrsbutikker i Oslo. Culina i Torggata fører for eksempel hevekurver.

Rimmis

08.04.2012 kl.10:35

LeChef:
Så bra. Den skal jeg sjekke ut.

LeChef

08.04.2012 kl.10:40

Et godt og rimelig alternativ er å kjøpe ubehandlet linlærret hos en kunstutstyrsbutikk. Det kan du bruke som heveklede eller sy trekk du kan ha over en hvilken som helst passende kurv.

Stine

20.04.2012 kl.15:46

Takk for tipset. Den nettbutikken hadde mye fint.

Enig med at det ikke er så altfor mange bra kjøkkenbutikker i Oslo, men Culina i Torggt har de mye bra. Jeg er på jakt etter noen hevekurver så da skal jeg gå dit en tur i helgen :-)

Grethe

30.12.2013 kl.12:19

Hei Rimmis

Bestilt hevekurv på nett hos KOK på din anbefaling, men ...... for en kurv til kr. 77 skulle de ha veldig mye for frakt til Norge: I tillegg til sin normalfrakt kr 87,- ba de om ekstrabetaling til utlandet kr. 168 (TOTALT kr. 255,- !!) Er det din erfaring også eller ble jeg overfakturert? Synd for de har virklig mye fint.

Skriv en ny kommentar

Rimmis

Rimmis

52, Oslo

Da jeg var liten kalte jeg meg for Rimmerøra, og vennene mine kaller meg derfor Rimmis. Egentlig heter jeg Ingebjørg. Jeg er en matinteressert og glad person som elsker Italia, Paris, Sveits, god vin. Jeg lager mat fra alle områder i verden og prøver stadig nye ting. Favorittretter er alt fra Italia, sushi, dim sum, og ikke minst, sveitsisk ostefondue. E-post kontakt: ingebjorg.aas@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits