Kyllingbryst med torellini

Kyllingbryst kan jo være ganske kjedelig og tørt hvis man ikke marinerer det. Ikke alltid så lett når man kommer hjem fra jobben litt før 1700 og en sulten familie venter. Da er løsningen noen tørkete aprikoser og middag senere på kvelden. Og i dag var det helt klart noe å vente på for dette var godt. Jeg marinerte kyllingbryst i hvitløk, rosmarin, persille, olivenolje og himalayasalt. Lot det hele stå en times tid. Det hadde sikkert blitt ennå bedre hvis jeg hadde bedre tid. Så stekte jeg filetene til de var gjennomstekt, ca. 10-15 min. Tok filetene ut av pannen, hadde i 1 dl hvitvin, 1/2 ts finhakket rød chili og 1/2 dl tomatsaus. Lot det hele surre mens torellinien kokte. Valge en med ricotta og spinat, kjempegod. Når totellinien var ferdig kokt tok jeg litt av sausen og blandet med totellinien. La dette på en tallerken med et kyllingbryst. Skikkelig godt. Og selvfølgelig, litt rødvin til. Det er jo nesten helg :-)


Foto: Rimmis

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Rimmis

Rimmis

52, Oslo

Da jeg var liten kalte jeg meg for Rimmerøra, og vennene mine kaller meg derfor Rimmis. Egentlig heter jeg Ingebjørg. Jeg er en matinteressert og glad person som elsker Italia, Paris, Sveits, god vin. Jeg lager mat fra alle områder i verden og prøver stadig nye ting. Favorittretter er alt fra Italia, sushi, dim sum, og ikke minst, sveitsisk ostefondue. E-post kontakt: ingebjorg.aas@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits