Reker og loff
Vi spiser jo oftest reker om sommeren, men det er jo om vinteren rekene er aller best. Da har de masse rogn, og de er store og saftige i kjøttet. I dag, på en vanlig onsdag, fikk jeg UTROLIG lyst på reker med loff, hvitløksmajones og dillrømme.
Når jeg skal ha reker er det noe som må følge med. For det første må det selvfølgelig være gode reker. For det andre må det være godt brød. Når det er på plass må noen sauser lages. Hitløksmajones er helt nødvendig. Det lages enkelt ved å ha ferskpresset hvitløk i majones. Jeg pleier å ha i en fedd på ca. 1 dl majones. Og jeg syntes det blir aller best med Hellmanns majones. Det er også godt med et par dråper sitron i majonesen. En annen saus som er viktig er rømme blandet med masse finhakket frisk dill. Med disse to sausene, sitron og finhakket chili blir reker og loff et nydelig måltid. Og i dag hadde vi også en nydelig hvitvin til, en Pouilly-Fuissé. Nydelig vin. Deilig å ha litt ekstra kos i hverdagen.
Foto: Rimmis
Foto: Rimmis
Sarah's Hverdag ..trening og Kostholds -tips!
02.02.2011 kl.21:05
Fine Meline
03.02.2011 kl.09:36
Sigrid
04.02.2011 kl.12:09