Balsamicostekt sopp

Balsamicostekt sopp er et veldig godt tilbehør til kjøttfondue, eller biff, eller hva man ellers måtte ønske. Trikset med denne oppskriften og grunnen til at den blir så god er at jeg lar soppen marinere i smør og olje en stund før jeg steker den. Da blir smaken helt utrolig.
Vi er litt hekta på kjøttfondue (i tillegg til ostefondue) og da er denne soppen fast tilbehør.

2 sp smør
1/2 dl olivenolje
1 hvitløk, finhakket
1/2 ts salt
pepper
2 sp balsamico
20 sjampinjong

Smelt smøret og ha i olivenolje, balsamico og hvitløk. Sett til side. Del soppen i 4 og ha i smøret. Bland godt. La dette stå uten varme en halv times tid slik at saften trekker godt inn i soppen. Stek deretter soppen slik at den blir godt brunet. Salt og pepper helt til slutt.


Foto: Rimmis

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Rimmis

Rimmis

52, Oslo

Da jeg var liten kalte jeg meg for Rimmerøra, og vennene mine kaller meg derfor Rimmis. Egentlig heter jeg Ingebjørg. Jeg er en matinteressert og glad person som elsker Italia, Paris, Sveits, god vin. Jeg lager mat fra alle områder i verden og prøver stadig nye ting. Favorittretter er alt fra Italia, sushi, dim sum, og ikke minst, sveitsisk ostefondue. E-post kontakt: ingebjorg.aas@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits