Fargerik salat

Denne salaten er frisk på smak og et flott syn. Masse farger. Den er veldig god som tilbehør til fisk og kjøtt. Den passer godt sammen med tsatsiki og pitabrød, den er god sammen meg grillet kjøtt eller fisk, eller bare som en enkel snaksrett. Den er også veldig god hvis man lager forskjellige tapas. Da er denne salaten en sikker vinner på bordet.

Jeg bruker:
1 hvitløk
1 rød chili
1/2 rød paprika
2 vårløk
1 liten rød løk eller sjalotteløk
1/4 agurk
2 sp bladpersille
1/2 avocado
4 reddikker
1 lime
0,25 dl god olivenolje
Salt og pepper

Finakk alle grønnsakene og bland inn lime, olivenolje, salt og pepper. Sett i kjøleskapet et par time og rør forsiktig om av og til.


Foto: Rimmis

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Rimmis

Rimmis

52, Oslo

Da jeg var liten kalte jeg meg for Rimmerøra, og vennene mine kaller meg derfor Rimmis. Egentlig heter jeg Ingebjørg. Jeg er en matinteressert og glad person som elsker Italia, Paris, Sveits, god vin. Jeg lager mat fra alle områder i verden og prøver stadig nye ting. Favorittretter er alt fra Italia, sushi, dim sum, og ikke minst, sveitsisk ostefondue. E-post kontakt: ingebjorg.aas@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits