Ravioli med saus

En kjapp middag behøver ikke bli kjedelig. I går måtte jeg først på storhandel og så på IKEA. Ikke akkurat en drømmettermiddag etter jobb, men det må jo gjøres en gang i blant. Jeg var nok den mest effektive shopperen på IKEA i går, full fart inn, full fart ut. Men jeg fikk med meg det jeg skulle, og heldigvis ikke så mye annet. Jeg har nemlig gått til innkjøp av en induksjonstopp og da var det ikke mange av mine gryter som brukes. Heldigvis så fungerte de beste stekepannene og en av favorittgrytene. Men resten gikk på loftet. Så da var det bare å begynne på nytt med gryter og IKEA hadde mye OK. Etterhvert får jeg kjøpe noe som er bedre.
Da jeg kom hjem skulle Henning og jeg spise litt godt og ta et glass (eller to) rødvin på lille fredag. Jeg hadde kjøpt en skikkelig god fersk ravioli og til den laget jeg en saus som jeg blandet godt inn.

Til 2 personer:
Fersk ravioli (så mye man måtte ønske. Jeg kjøpe en som var fyllt med mozerella og tomat)
1/2 rød løk, finhakket
1 fedd hvitløk, finhakket
2 sp urter (basilikum, mynte, salvie, gressløk)
Et par små tomater, finhakket
1 1/2 dl matfløte
1/2 dl hvitvin
Salt
Chiliflak
2 sp pecoriniost (kan bruke parmesan)

Stek løk og hvitløk i litt rapsolje. tilsett hvitvin og kok inn. Ha så i fløten og osten. Rør om til osten er smeltet. Ha i krydder, tomater og urter. Bland dette godt inn i raviolien og server, gjerne med en salat.


Foto: Rimmis

2 kommentarer

Marion

10.06.2011 kl.10:05

Er det noe man kan bruke i denne retten isteden for hvitvin? :)

Rimmis

10.06.2011 kl.16:23

Kyllingkraft og eplemos kan erstatte hvitvin. Hilsen fra Rimmis.

Skriv en ny kommentar

Rimmis

Rimmis

52, Oslo

Da jeg var liten kalte jeg meg for Rimmerøra, og vennene mine kaller meg derfor Rimmis. Egentlig heter jeg Ingebjørg. Jeg er en matinteressert og glad person som elsker Italia, Paris, Sveits, god vin. Jeg lager mat fra alle områder i verden og prøver stadig nye ting. Favorittretter er alt fra Italia, sushi, dim sum, og ikke minst, sveitsisk ostefondue. E-post kontakt: ingebjorg.aas@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits