Sandwich til middag

Hva gjr man nr man har lyst p noe godt til middag, men fler ikke for lage s mye. Man kan selvflgelig ringe etter take-away, men ofte har man masse godt hjemme som man kan lage noe av. Redningen for meg denne gangen ble godt brd, egg, skinke og masse deilig spirer, samt en deilig dressing. Et skikkelig smrbrd med masse godt p. Godt spise, lett lage og flott se p.

Til en sandwich bruker jeg:
Dressing: 2 sp yopughurt naturell, 1/2 sp majones, litt finhakket hvitlk. Rres godt.
1 skive godt brd som jeg gnir inn med olje og hvitlk. Stek s brdet i pannen til det er lett brunt p begge sider. Ha p ca. 1 sp dressing. Legg s p en skive serrannoskinke, finhakket lk, vrlk i strimler, tomater i bter, romanosalat (fordi den knaser s godt), masse forskjellige spirer (fordi det er godt og sunt), gjerne litt revet parmesan eller peccorini (det var det jeg hadde denne gangen). Stek et speilegg og ha over alt sammen. Pynt med spirer og balsamicoglace. Ha gjerne litt av dressingen over til slutt.

Har man agurk, paprika, skinke, gulost, bnner, ja hva man mtte nske, er jo prinsippet med denne sandwichen at man bare bruker det man har, og legger det lagvis p. Det hele dekkes med et speilegg. Her er begrensningene kun det du har tilgjengelig.


Foto: Rimmis

Blogglisten

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Rimmis

Rimmis

52, Oslo

Da jeg var liten kalte jeg meg for Rimmerra, og vennene mine kaller meg derfor Rimmis. Egentlig heter jeg Ingebjrg. Jeg er en matinteressert og glad person som elsker Italia, Paris, Sveits, god vin. Jeg lager mat fra alle omrder i verden og prver stadig nye ting. Favorittretter er alt fra Italia, sushi, dim sum, og ikke minst, sveitsisk ostefondue. E-post kontakt: ingebjorg.aas@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits