Sandwich til middag

Hva gjør man når man har lyst på noe godt til middag, men føler ikke for å lage så mye. Man kan selvfølgelig ringe etter take-away, men ofte har man masse godt hjemme som man kan lage noe av. Redningen for meg denne gangen ble godt brød, egg, skinke og masse deilig spirer, samt en deilig dressing. Et skikkelig smørbrød med masse godt på. Godt å spise, lett å lage og flott å se på.

Til en sandwich bruker jeg:
Dressing: 2 sp yopughurt naturell, 1/2 sp majones, litt finhakket hvitløk. Røres godt.
1 skive godt brød som jeg gnir inn med olje og hvitløk. Stek så brødet i pannen til det er lett brunt på begge sider. Ha på ca. 1 sp dressing. Legg så på en skive serrannoskinke, finhakket løk, vårløk i strimler, tomater i båter, romanosalat (fordi den knaser så godt), masse forskjellige spirer (fordi det er godt og sunt), gjerne litt revet parmesan eller peccorini (det var det jeg hadde denne gangen). Stek et speilegg og ha over alt sammen. Pynt med spirer og balsamicoglace. Ha gjerne litt av dressingen over til slutt.

Har man agurk, paprika, skinke, gulost, bønner, ja hva man måtte ønske, er jo prinsippet med denne sandwichen at man bare bruker det man har, og legger det lagvis på. Det hele dekkes med et speilegg. Her er begrensningene kun det du har tilgjengelig.


Foto: Rimmis

Blogglisten

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Rimmis

Rimmis

52, Oslo

Da jeg var liten kalte jeg meg for Rimmerøra, og vennene mine kaller meg derfor Rimmis. Egentlig heter jeg Ingebjørg. Jeg er en matinteressert og glad person som elsker Italia, Paris, Sveits, god vin. Jeg lager mat fra alle områder i verden og prøver stadig nye ting. Favorittretter er alt fra Italia, sushi, dim sum, og ikke minst, sveitsisk ostefondue. E-post kontakt: ingebjorg.aas@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits