Fjellørrett med wasabikrem

Nok en gang lot jeg meg friste av utrolig delikat fjellørret filet. Centra på Majorstua har en deilig fiskedisk og de sier det at når disse filetene kommer inn forsvinner de med en gang. Det skjønner jeg veldig godt, for finere fisk skal man lete lenge etter.
Denne gangen tenkte jeg å lage en krem til fisken. Forrige gang jeg hadde denne fisken laget jeg peperrotkrem. Denne gangen ble det wasabikrem. Nå skal det sies at wasabi er jo japansk pepperrot, så forskjellen blir ikke milevis. Allikevel, det blir en annen smak med wasabi.

Ha på Maldoon salt på fisken et kvarter for den skal stekes. Rett før den stekes børster man av saltet. Stek med skinnsiden ned i en blanding av smør og rapsolje. Stek kun noen få minutter. Den skal fortsatt være så på toppen.
Lag sausen. 3 sp lettrømme, 1/2 ts wasabi (på tube), 1 ts majones, 1 ts finhakket gressløk. Bland kremen godt. Legg fisken på en tallerken. Ha litt saus rundt. Jeg pyntet også med 1 ts ketchap Mais (søt soyasaus). JEg lover, dette ble UTROLIG godt. Foren en forrett!


Foto: Rimmis

Blogglisten

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Rimmis

Rimmis

52, Oslo

Da jeg var liten kalte jeg meg for Rimmerøra, og vennene mine kaller meg derfor Rimmis. Egentlig heter jeg Ingebjørg. Jeg er en matinteressert og glad person som elsker Italia, Paris, Sveits, god vin. Jeg lager mat fra alle områder i verden og prøver stadig nye ting. Favorittretter er alt fra Italia, sushi, dim sum, og ikke minst, sveitsisk ostefondue. E-post kontakt: ingebjorg.aas@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits