Bruscetta med asparges og chevre

Jeg holder stadig vekk på med å utforske bruscettaens verden. Det er jo så mye godt man kan lage og tidligere har jeg laget bruscetta med tomat og bruscetta med paprika. Denne gangen var jeg kommet til asparges. Dette var jo superenkelt, og det ble virkelig godt. Jeg gjorde det enkelt denne gangen og brukte en skikkelig god tapenade på glass. Nå skal det sies at den ikke er like god som min egen hjemmelagde tapenade, men jeg hadde ikke ingrediensene til tapenade hjemme. Men det ble bra uansett.

Enkelt og greit gjorde jeg følgende:
Lag en hvitløksolje (bland god olivenolje med finhakket hvitløk). Smør dette utover en brødskive (jeg bruker steinovnsbrød). Lag så mange skiver du måtte ønske. Ha de så inn i ovnen med grillelement. Snu når de er litt brune i kantene. Nå de er ferdige settes de til avkjøling. 
Imens kokes grønne, tynne asparges et par minutter i lettsaltet vann. Sil og avkjøl. Skjær aspargesen i små biter og bland med ønsket mengde chevre. 
Ha så litt tapenade på en skive hvitløksbrød og dekk med aspargesblandingen. Og vips, det var det. 


Foto: Rimmis

Blogglisten

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Rimmis

Rimmis

52, Oslo

Da jeg var liten kalte jeg meg for Rimmerøra, og vennene mine kaller meg derfor Rimmis. Egentlig heter jeg Ingebjørg. Jeg er en matinteressert og glad person som elsker Italia, Paris, Sveits, god vin. Jeg lager mat fra alle områder i verden og prøver stadig nye ting. Favorittretter er alt fra Italia, sushi, dim sum, og ikke minst, sveitsisk ostefondue. E-post kontakt: ingebjorg.aas@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits