Påskemat

Denne påsken skal vi lagt opp på fjellet til en gammel seter. Jeg har ikke tenkt å ha med masse ingredienser til å lage mat fra bunnen av så jeg lager en del på forhånd her hjemme. Nå er jo mat noe av det beste jeg vet, og jeg må ha god mat i påsken. Derfor har jeg tenkt at jeg skal lage biff stroganoff her hjemme for det er lett å varme opp. Den blir bare bedre etter noen dager.
Det kreves litt logistikk når man skal være på et sted uten vann og strøm, vel et lite solpanel, men her må vannet smeltes, ovnen varmes opp med ved og musen jages på dør. Men det er supersjarmerende å være der. Gleder emg som en unge. Bare jeg har nok god mat og vin, og familien min så er jeg lykkelig uansett.
Men vi skal ha flere middager og en av dagene blir det kalvegryte. Denne er himmelsk god. Og passer kjempegodt til å lage på forhånd. Det er bare å ta med brokkoli og ris til denne så er retten komplett.
Så er det en kveld med Finnbiff, det passer jo kjempegodt på fjellet.


Foto: Rimmis

På påskeaften skal vi kose oss med lammefilet med rødvinssaus og da jukser jeg. Kjøper med meg Jacobs rødvinssaus. Den er kjempegod. Og til dette er det stekte poteter og brekkbønner.
Regner med at dette blir en bra påske når det gjelder maten. Og været er spådd til å bli toppen. Anton Berg påskeegg er kjøpt inn, det samme er påskens bok. Så nå er det bare å glede seg til tirsdag og avreise.

 

Blogglisten

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Rimmis

Rimmis

52, Oslo

Da jeg var liten kalte jeg meg for Rimmerøra, og vennene mine kaller meg derfor Rimmis. Egentlig heter jeg Ingebjørg. Jeg er en matinteressert og glad person som elsker Italia, Paris, Sveits, god vin. Jeg lager mat fra alle områder i verden og prøver stadig nye ting. Favorittretter er alt fra Italia, sushi, dim sum, og ikke minst, sveitsisk ostefondue. E-post kontakt: ingebjorg.aas@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits