Spagetti med Gorgonzolasaus

Dette er en av de alle letteste pastarettene som finnes. Og i tillegg er det kjempegodt. Sausen lages på et par minutter. Jeg holder på å tømme kjøleskapet nå før påskeferien, og da hadde jeg litt fløte og gorgonzola stående. Så her er oppskriften til 4 personer:

2 dl fløte
150 g gorgonzola
litt finhakket timian
pepper
ristete pinjekjerner (til å strø over pastaen når den er blandet med sausen)

Varm fløten, og ha i gorgonzola. Når osten er smeltet har man i timian og pepper. Og vips så er sausen ferdig.
Kok ønsket menge pasta. Jeg syntes spagetti passer best til denne sausen. Bland i sausen når pastaen er ferdig. Server med en grønn salat og godt brød.


Foto: Rimmis


Blogglisten

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Rimmis

Rimmis

52, Oslo

Da jeg var liten kalte jeg meg for Rimmerøra, og vennene mine kaller meg derfor Rimmis. Egentlig heter jeg Ingebjørg. Jeg er en matinteressert og glad person som elsker Italia, Paris, Sveits, god vin. Jeg lager mat fra alle områder i verden og prøver stadig nye ting. Favorittretter er alt fra Italia, sushi, dim sum, og ikke minst, sveitsisk ostefondue. E-post kontakt: ingebjorg.aas@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits