Stekte grønnsaker

En ny (for meg), og deilig måte å servere grønnsaker på er å steke dem. Først koker man grønnsakene et par minutter i lettsaltet vann for å myke dem opp litt. Deretter stekes de i rapsolje blandet med biter av hvitløk. Dette blir usansynlig godt. Den grønnsaken jeg syntes smaker aller best her er gulrot. Jeg laget en blanding av gulrøt, små rødløk og asparges. Utrolig godt tilbehør til f.eks. grillet lammekotelett.


Foto: Rimmis

Blogglisten

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Rimmis

Rimmis

52, Oslo

Da jeg var liten kalte jeg meg for Rimmerøra, og vennene mine kaller meg derfor Rimmis. Egentlig heter jeg Ingebjørg. Jeg er en matinteressert og glad person som elsker Italia, Paris, Sveits, god vin. Jeg lager mat fra alle områder i verden og prøver stadig nye ting. Favorittretter er alt fra Italia, sushi, dim sum, og ikke minst, sveitsisk ostefondue. E-post kontakt: ingebjorg.aas@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits