Grønn salat med balsamicodressing

Dette er en deilig salat som passer veldig godt som tilbehør til grillet kjøtt. Den passer jo til mye annet også men jeg lager den ofte når jeg griller. Den er enkel, men smakfull. Og den ser lekker ut. Her kan man jo bare bruke fantasien og ha i hva man vil, men selv syntes jeg en grønn salat med mase ulike salat og urtesorter er veldig godt. Og så er det viktig at dressingen er god og det er vel hele suksessen med denne salaten.

Dressing:
1 ss god balsamicoeddik (jeg har en som er 25 år. Den smaker nesten som sirup)
4 sp olivenolje
1/2 ts fransk sennep
Salt og pepper
Rør godt om og sett til side mens du lager salaten.

Bland så mange saltertyper du ønsker. Kutt opp noen gode små tomater, og ha i salaten. Jeg hadde også i avocado og vårløk og drysset over litt ristede pinjekjerner. Det er også godt med persille og basilikum i denne salaten.
Drypp dressingen over salaten og bland forsiktig.


Foto: Rimmis

Blogglisten
Stikkord:

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Rimmis

Rimmis

52, Oslo

Da jeg var liten kalte jeg meg for Rimmerøra, og vennene mine kaller meg derfor Rimmis. Egentlig heter jeg Ingebjørg. Jeg er en matinteressert og glad person som elsker Italia, Paris, Sveits, god vin. Jeg lager mat fra alle områder i verden og prøver stadig nye ting. Favorittretter er alt fra Italia, sushi, dim sum, og ikke minst, sveitsisk ostefondue. E-post kontakt: ingebjorg.aas@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits