Speilegg de lux

Jeg blir inspirert av dette deilige vret og til frokost i dag ble det et speilegg som ikke er helt som vanlig. Jeg har fyllt opp kjleskapet mitt med masse salat, deilige typer lk, friske bnner, nykl, babyaubergine og masse mer. S da er det bare gripe det hele fatt bruke det man har. Til mitt speilegg i dag begynnte jeg med en god skive brd som jeg ristet. Deretter hadde jeg p saus, salat, speilegg, finskret hvit lk (denne er s utrolig god og endelig har jeg funnet den i Norge. I Italia spiser jeg den hver dag), finhakket chili, koriander, sm plommetomater, resten av sausenog Maldoonsalt. Det ble s godt.

Saus til brdet (dette er nok til 3-4 skiver):
3 sp Skyr naturelle
1 sp majones
Finhakket gresslk
Salt og pepper

Maten ble inntatt ute i deilig sol og sommervr.


Foto: Rimmis

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Rimmis

Rimmis

52, Oslo

Da jeg var liten kalte jeg meg for Rimmerra, og vennene mine kaller meg derfor Rimmis. Egentlig heter jeg Ingebjrg. Jeg er en matinteressert og glad person som elsker Italia, Paris, Sveits, god vin. Jeg lager mat fra alle omrder i verden og prver stadig nye ting. Favorittretter er alt fra Italia, sushi, dim sum, og ikke minst, sveitsisk ostefondue. E-post kontakt: ingebjorg.aas@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits