Speilegg de lux

Jeg blir inspirert av dette deilige været og til frokost i dag ble det et speilegg som ikke er helt som vanlig. Jeg har fyllt opp kjøleskapet mitt med masse salat, deilige typer løk, friske bønner, nykål, babyaubergine og masse mer. Så da er det bare å gripe det hele fatt å bruke det man har. Til mitt speilegg i dag begynnte jeg med en god skive brød som jeg ristet. Deretter hadde jeg på saus, salat, speilegg, finskåret hvit løk (denne er så utrolig god og endelig har jeg funnet den i Norge. I Italia spiser jeg den hver dag), finhakket chili, koriander, små plommetomater, resten av sausen og Maldoonsalt. Det ble såååååå godt.

Saus til brødet (dette er nok til 3-4 skiver):
3 sp Skyr naturelle
1 sp majones
Finhakket gressløk
Salt og pepper

Maten ble inntatt ute i deilig sol og sommervær.


Foto: Rimmis

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Rimmis

Rimmis

52, Oslo

Da jeg var liten kalte jeg meg for Rimmerøra, og vennene mine kaller meg derfor Rimmis. Egentlig heter jeg Ingebjørg. Jeg er en matinteressert og glad person som elsker Italia, Paris, Sveits, god vin. Jeg lager mat fra alle områder i verden og prøver stadig nye ting. Favorittretter er alt fra Italia, sushi, dim sum, og ikke minst, sveitsisk ostefondue. E-post kontakt: ingebjorg.aas@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits