Mangosalsa

Dette er en salsa som kan brukes til utrolig mange retter og passer supergodt til både fisk og kjøtt. Til grillet Salma laks er den super og til grillmat passer den også veldig godt. Jeg hadde det til hjemmelagde hamburgere og det passet helt supert. Det er også en annen god ting med denne salsaen. Den er kjempesunn. Jeg lager alltid litt ekstra så går jeg og småspiser av den hvis jeg har lyst på noe skikkelig godt.

Her er oppskriften:
1 stor spisemoden mango i små biter
1/4 rød løk finhakket
2 sp finhakket koriander og persille
1 hvitløkfedd finhakket
2 vårløk finhakket
1/2 rød chili finahkekt
1/2 rød snacks paprika finhakket
4 sp rapsolje (ikke olivenolje for den gir en feil smak til denne salsaen)
Saften fra 1 sitron eller lime
1 avocado i små biter
5 små plommetomater i små biter
1/2 ts hvitvinseddik
Salt og pepper

Bland alle ingredienser og la stå en times tid før servering.


Foto: Rimmis

2 kommentarer

Lin

06.07.2011 kl.15:15

Denne salsaen så nydelig ut!!! Kan jeg lage den nå og servere den neste uke?

Mango er kanskje ikke så bra å lagre selv i kjøleskap?

Rimmis

02.08.2011 kl.12:54

Lin: Det beste er å lage den samme dag, eller dagen før. La den stå noen timer før servering. Sommerhilsen fra Rimmis

Skriv en ny kommentar

Rimmis

Rimmis

52, Oslo

Da jeg var liten kalte jeg meg for Rimmerøra, og vennene mine kaller meg derfor Rimmis. Egentlig heter jeg Ingebjørg. Jeg er en matinteressert og glad person som elsker Italia, Paris, Sveits, god vin. Jeg lager mat fra alle områder i verden og prøver stadig nye ting. Favorittretter er alt fra Italia, sushi, dim sum, og ikke minst, sveitsisk ostefondue. E-post kontakt: ingebjorg.aas@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits